با همکاری مشترک انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران
استخراج نقطه ی ابری و اندازه گیری اسپکتروفتومتری کادمیم در برخی سبزیجات

فروزان حسن پور؛ زهرا علی میرزایی؛ معصومه تایی؛ حامد کریمی؛ ر. صمیمی

دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1393، ، صفحه 44-49

چکیده
  روش استخراج نقطه ابری و اندازه گیری اسپکتروفتومتری مقادیرکم کادمیم در برخی سبزیجات توسعه داده شد. در استخراج نقطه ابری از معرف دایتیزون به عنوان عامل کمپلکس دهنده و از سورفکتانت تریتون ایکس 114 به عنوان فاز مایسل استفاده شد. پارامترهای متعددی که موثر در این استخراج بودند مورد بررسی قرار گرفتند. تحت شرایط بهینه حد تشخیص 2/0 نانو گرم بر ...  بیشتر